Υπηρεσίες

Inbound Marketing

Χρησιμοποιούμε την Inbound Marketing μεθοδολογία για την προσέλκυση leads και τη μετατροπή τους σε πελάτες και δημιουργούμε αυτοματοποιημένα συστήματα Marketing και Πωλήσεων που θα είναι δικά σου για πάντα, ώστε να δεις την επιχείρησή σου να αναπτύσσεται, χωρίς να χάνεις πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Τι είναι το Inbound Marketing;

Το Inbound Marketing αποτελεί τη νέα και πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην απόκτηση leads. Βασίζεται στη δημιουργία πολύτιμου περιεχομένου που ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες του κοινού-στόχου σου και δημιουργεί μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις.

Ας το παραδεχτούμε. Το Digital Marketing, πολλές φορές, μπορεί να είναι παρεμβατικό και ενοχλητικό για το κοινό.

Φαντάσου, όμως, μία μεθοδολογία Marketing που έλκει τους πελάτες σαν μαγνήτης, χωρίς την ανάγκη παρεμβατικών διαφημίσεων ή πιεστικών επικοινωνιών και μηνυμάτων για πώληση. Αυτό είναι το Inbound Marketing. Όλα έχουν να κάνουν με το να προσφέρεις αξία και να μιλάς στη γλώσσα του κοινού σου. Να χτίζεις σχέσεις εμπιστοσύνης, να προσφέρεις χρήσιμο περιεχόμενο και να αναδειχθείς ως Though Leader στον κλάδο σου.

Τι να Περιμένεις

Περισσότερους ιδανικού δυνητικούς πελάτες με αξία για την επιχείρησή σου
Εμπιστοσύνη και αφοσίωση των πελατών σου
Εξοικονόμηση χρημάτων σε σύγκριση με το παραδοσιακό Marketing
Βελτιστοποιημένη συνεργασία μεταξύ των ομάδων Marketing και Πωλήσεων
Μετρήσιμα αποτελέσματα και προβλεψιμότητα βάσει δεδομένων

Οι Υπηρεσίες Inbound Marketing που Προσφέρουμε

Lead Generation: 

Η δική μας μεθοδολογία Lead Generation δεν αφορά μόνο στην προσέλκυση υποψηφίων πελατών, αλλά στην προσέλκυση των ιδανικών υποψηφίων πελατών. Με έρευνα και δημιουργικότητα, χτίζουμε στρατηγικές που εξασφαλίζουν μια συνεχή ροή νέων πελατών στην επιχείρησή σου. Τόσο με τις lead generation όσο και με τις lead nurturing λύσεις μας, θα απαλλαγείς από την αβεβαιότητα και δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι για το πότε και από πού θα προκύψει η επόμενη ευκαιρία σου.

CRM & Marketing Automation:  

Το CRM σου επιτρέπει να οργανώσεις και να βελτιστοποιήσεις τις σχέσεις και τις επαφές με τους πελάτες σου σε μηδενικό χρόνο. Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στις χειροκίνητες εργασίες και να αφήσεις το αυτοματοποιημένο σύστημα που θα δημιουργήσουμε για σένα να γίνει ο προσωπικός σου βοηθός και ψηφιακός αντιπρόσωπος πωλήσεων. Το CRM θα κατευθύνει κάθε νέα επαφή σε κάθε βήμα του αγοραστικού της ταξιδιού, μέχρι και τη μετατροπή της σε πελάτη. Κι εσύ, θα ενημερώνεσαι αυτόματα για κάθε βήμα. Αξιοποίησε τον ελεύθερό σου χρόνο για στρατηγική ανάπτυξη, όσο εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Content Marketing:  

Προσέλκυσε το κοινό σου με πολύτιμο περιεχόμενο, που όχι μόνο ενημερώνει, αλλά συναρπάζει και δίνει αξία. Με το Content Marketing, η επιχείρησή σου θα γίνει μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για θέματα που αφορούν τον κλάδο σου, χτίζοντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, που θα σου φέρνει νέους πελάτες.

SEO: 

Αναδείξου μέσα στην χαοτική ψηφιακή εποχή και διεκδίκησε τη θέση σου στην κορυφή της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. Οι στρατηγικές SEO μας τοποθετούν την επιχείρησή σου εκεί που πρέπει να είναι: μπροστά στα μάτια του κοινού-στόχου σου.

Email Marketing:  

Καλλιέργησε ουσιαστικές σχέσεις με το κοινό-στόχο σου μέσω εξατομικευμένων email campaigns. Έτσι, θα δεις την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη του κοινού σου να αυξάνεται.

Social Media Marketing: 

Στο σημερινό ψηφιακό τοπίο, τα Social Media είναι το ιδανικό μέσο για να προσεγγίσεις το κοινό σου. Δεν είναι μόνο θέμα likes και followers. Το θέμα είναι να μετατρέψεις την online παρουσία σου σε ένα δυναμικό κόμβο συζητήσεων και στη δημιουργία μιας κοινότητας αποτελούμενης από το κοινό-στόχο σου.

Σε ενδιαφέρει το Inbound Marketing;

Συμπλήρωσε τη φόρμα!

Inbound Marketing Page Contact Form
Scroll to Top